onsdag 13. september 2006

Endelig ny mobil...

Etter å ha slitt med ein mobil som bare ville skrive 9-tall når den sjøl ville ei stund, så har eg endelig fått meg ny telefon. Tenkte at i den anledning ville eg legge ut et bilde av de tre siste telefonane mine. I tillegg til disse har eg bare hatt ein motorola, såkalt slagvåpen... Ein sånn du måtte ha egen veska for å få med deg... Fleire som huske de?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Anne Brit! Snasen blogg du har. Silje sa at ett eller annet sted på bloggen din stod det noe om at du ikke liker Star Wars.. Jeg har prøvd å lete, men finner ikke hvor det står.

I alle fall; å ikke like Star Wars er sjølsagt helt greit.. hrm.. Men hva er bakgrunnen for denne misnøyen med de filmene. Sjølsagt, de 3 filmene som kalles I, II, og III, er røtne så det holder, så hvo det er dem du har sett, har jeg full forståelse for din misnøye. Skulle det være de 3 originale filmene, altså IV, V og VI, må vi seriøst ta en prat.

Dette er uansett ikke en stor ting, det bare virker sånn, siden jeg nå har skrevet alt for mye om dette...

Kjekk mobil du har anskaffet! Hvem er bamsen du har bilde av på skjermen, forresten?

Tore

Anne Brit sa...

Har sett I og III, altså de nyeste filmene. De er bare så utrolig kjedelige at jeg holder på å sovne når jeg ser dem...

Bamsen er en liten fyr som sitter oppå tv'n min... Fikk den av studentlaget i Hamar et år jeg var leder der. Veldig koselig..